Last one

Möttes upp av en jätte fin tack-present.
Vi gick till London eye.
Där hade dem matfestival.
Tog en liten fika.
Min fina present som innehöll lavendelblad.
Köpte med mig en liten bakelse till mig och Emma. Hon har legat hemma i allergisk reaktion så tänkte att hon behövde lite kärlek.

Idag träffade jag upp Karro och A-K igen för att gå runt och strosa lite. Dem skulle kolla på musikal klockan 14 så jag passade på att hänga dem sista timmarna med dem för dem åker hem imorgon. När jag mötte dem hade dem med sig en jätte fin tack present till mig som jag blev så himla glad för. Bara att dem hade tänkt på mig och vi hade innan nämn att det skulle vara bra att ha en sån här så man inte behöve tänka på att inte tända lampan och så. Och att det fanns dem med saker i som skulle vara bra för ögonen och avslappnande. Och så fick jag en sån! Så himla gulligt av dem!

Vi gick i alla fall sen ner till London Eye och kikade lite där det var mat marknad. Helt underbart gott allt såg ut och luktade. Det var alla möjliga rätter och bakelser och hade jag fått valt hade jag smakat typ en minibit av varje grej. Vi köpte med oss lite marräng och en bakelse i alla fall. Jag åt även min lunch där vilket blev en jätte stark shivapshishi shibata. Men god var den!

Innan dem skulle på musikalen avslutade vi med en kopp choklad! Det har varit super kul att får umgås med dem och få träffa lite andra människor och någon som man liksom känner sen förut. Det är Karro som jag känner sen innan men det har varit super kul att får lära känna Anna-Karin också för hon är en jätte mysig person! Tack ni för ett superduper bra umgänge!! /

third day

Notting Hill och Portobelo Road market
Gatumusikanter
Mitt nya smultron ställe!


Efter en dag med shopping och sightsing träffades vi igen på deras hotell, drack ett glas vin och gick sen ut för att äta lite mat och dricka lite vin och sånt! Vi hade det super trevligt!!

second day

Camden Market
Dem hade jätte mycket fint i secondhand butiker, tyvär kan det vara väldigt dyrt i London för att vara Second Hand. Men det var absolut kul att gå runt och kolla när Karro och A-K  shoppade!
Jätte snygga skinn Converse som jag önska jag hade!
GALNA DOJJOR SÄGER JAG BARA!!
Sen när vi åkte till ett område vid Covent Garden stationen för att leta upp lite smink affärer.
Det fanns en så sjukt cool gränd med husen i olika färger och knalliga färger och väggmålningar osv.
I Covent Garden
Utanför var det massa tält där dem sålde mat och fika och sånt.
Det blev en turist attraktion att åka dubbelbuss för Karro och A-K!
Hemma i rumemt hade vi en jätte mysig plockmiddag med frukt, ost, parma skinka, nötter och chips!


Fredagen blev en väl motionerad dag då vi gick runt en hel del! Först åkte vi till Camden där det var typ Camden Market. Det fanns även en hel del secondhand och småbutiker vi kiokade runt i. Sen åkte vi vidare till Covent Garden och letade först upp sminkbutiker och gick senare till självaste Covent Garden och kikade lite där inne där det var massa småbutiker och hantverkare. Utanför fylldes torgen med tält som innehöll matlagandes i olika former!

På eftermiddagen åkte vi hem och åt lunch, sen åkte vi iväg till Westfield gallerian till sent på kvällen. Påväg hem åkte vi till affären och köpte med oss kvälls mys. För mig som inte ätit så lyxig mat blev det gourme middag. Super duper mätta gick vi och la oss! /
 
(Haha, känner hur jag skriver som att jag liksom är med Karro och Anna-Karin på en weekend i London, fast det är så att jag bor här och dem är på en weekend här och jag bara råkar följa med i händelsen. Dock känns det skönt att få turista lite och känna mig som en nying här. Vilket jag är! Samtidigt som jag får känna mig som att jag bor här eftersom jag fått "bjudit hem" dem till mitt hem här i London. Så det känns också lite som min hem stad. Det är så kul att få visa runt det man tycker om för andra. Specielt för Karro och Anna-Karin för att det är så mysigt att hänga med dem! )

first part of K&AK's visit



Lite bilder från Hyde Park och Soho med Karolina och Anna-Karin. Det har varit superkul att ha haft dem här och ännu trevligare kommer vi ha! Jag har massa bilder att lägga upp men ska iväg och träffa dem på deras hotell som dem flyttat in i idag. Ikväll blire lite drinkar och trevligheter! /

two in one

Nu ska vi sova men tänkte bara skriva att jag egentligen har massa bilder att lägga upp men hinner inte idag. Två trötte tjejer ligger skavfötters i sängen och ska försöka sova utan att slå ihjäl varandra av närkontakt. /

only text

Ny uppdatering, några dagar senare! Jag lever.... Det har varit väldigt mycket med skolan och sånt så har inte haft tid att skriva. Jag har heller inte haft några roliga bilder att lägga upp så.

Jag har i alla fall haft mina första dagar i skolan nu och dem har varit jätte bra! I tisdags vad det bara intruduktion i skolans datorer och bibiolotek. Det häll på tills klockan ett ungefär så när jag åkte hem så passade jag på och åka och köpa skolböcker och pennor och sånt, vilket jag inte har haft något här hemma.

Klockan 16 möttes alla upp på Lime Grove, altså skolan som vi ska ha makeup och det i. Det var alla klasser som läste något inom media och komunikation. Så vi var ungefär 4a 30 personers  klasser i ett rum med soffor, chips skåla, vinglas, lärare och rektorn. Där "minglade" vi lite och så i ungefär 2 timmar. Btw är vi tup 40 tjejer i klassen. Vet inte hur det ska gå, men det blir spännande!
 
När klockan vad typ åtta så åkte jag till Costume Store, som är ett elevhem där nästan alla från min klass bor. Där möttes vi upp en del tjejer från klassen och åkte sen till en club i Mayfair. Föresten är det helt galet hur tjejerna klär sig när dem ska ut. Det var skit kallt och blåsigt, det hade regnat hela dagen typ, jag hade ett linne en kofta och min gröna överdrags trenchkote aktiga och frös. 10 av 14 tjejer hade högklackat, en klänning, typ som en en linnesklännig, och en väska. Inget mer! barbenta och barärmade var dem. GALET!!! Dock är det väldigt vanligt här men ändå!

Väl inne på cluben, som var galet cool, typ Hawaii tema och sen när vi kom 14 tjejer, så kom dem in med en stor skattkista fylld med isbitar, frukter, sprit och champange. Och så satte dem ner massa långa sugrör så alla fick dricka. Den kostade 1500 kronor. Det billigaste man kunde hitta där kostade typ 170 kronor. Det var i alla fall trevligt där men jag saknade mina älskade vänner så galet mycket. Jag märkte verkligen att det spelar ingen roll på hur roligt och fancy ställe man är på om man inte är med människor man har kul med och tycker om. Tjejerna i klassen är trevliga, det är dem men alla känner typ redan varnadra eftrersom dem bott ihop på studenthemmet och varit ute och festat flera gånger redan.

Jag åkte i alla fall hem innan tunnebanan slutade gå så att jag kom hem och kunde sova och vara fräsh till morgondagen då det var skola igen. Så igår åkte jag till skolan på Lime Grove och där var det intruduktion i vad kursen skullle innehålla. Vi hade lite övningar och sånt och sen fick vi lite av vårat smink vi beställt. Btw så äter dem sjuk lunch här, som många redan säkert vet, men det är typ att man kan köpa antingen baguett,  sandwish, bars, muffins, kakor osv. Det fanns en lite mugg med frukt och en med youghurt som jag åt men det är typ inte mycket till mat! Ska någ börja ta med mig eget men det är så svårt för dem har ingen kyl att lägga det i...

Vi fick också schema och kan berätta att vi kommer oftast gå typ 9-17 ibland mindre tid men då kommer vi ha plugg efter också. En lektion är 9-19, ska bli spännande att se hur hög koncentrationsförmåga man har sista timmen. Det kommer deffernetivt bli två hårt pluggande år, men det ser jag fram emot. Jag vill inte vara så bortskämd med all strötid man får här och där.

Idag kommer Karolina och hennes en kompis och ska sova här i två nätter. Emma har åkte till hennes kille så hon kommer hem på lördag, sen börjar hon jobba på måndag. Det var ju jäkligt bra timing att hon hade sin lediga tid nu så hon kunde åkte till sin killa precis när Karro kommer! Jag ska nog börja göra mig iordning för sen ska jag åka och möta upp dem. /

and hold me

 
Idag blir första dagen på länge jag inte har några roliga bilder att komma med här ifrån London. Det har SPÖregnat hela dagen och jag tog mig till gallerian och köpte ett parra idag, så nu är jag riktig Londonbo. Jag åkte också ner till Soho och köpte målar papper och block. Jag lämnade nämligen det hemma för det var så sjukt tungt i resväskan, så nu köpte jag nya för jag kommer troligtvis bli väldigt inspirerad till att måla här och alla andra målargrejer är med så! Blockat hade btw 100 tjocka ark så jag har lite att måla på!

Efter lunchtid träffade Laura, en tjej som kommer gå i min klass som är från Ungern. Det är hon och jag som inte kommer från England i våran klass, så vi kände att det kunde vara skönt att börja lära känna någon som inte heller är så bra på engelska. Det blir nämligen så att när det märks att man inte är så bra på engelska och samtidigt ska försöka ha ett vardagligt samtal med någon här som är engelsk, då är det man säger inte likte intresant för det blir för långsamt att lyssna på har jag märk. Då väljer dem liksom inte att prata med en allt för mycket, för dem vet att det kommer ta dubbelt så lång tid innan dem har fått svar. Så inbillar jag mig att det är i alla fall!

Laura var i alla fall jätte trevlig och snäll så fikan blev lyckad! Efteråt tog jag mig hem i spöregnet och gick i rask takt och huttrandes från vår tunnelbanestation till huset nynnande på en och samma melodi om och om igen för att tiden skulle går så fort som möjligt. Väl hemma var det mat som gällde och efter det har jag inprincip suttit och ritat hela kvällen till en skol uppgift vi ska ha. Det är en förberedande uppgift som ska vara gjord till introduktionen. Imorgon ska jag till skolan på John Prince Street (den vid Oxford Street) och ha introduktion i skolan data nätverk och bibliotek. Det ska vi ha med klassen så det blir första gången jag träffar dem i klassen. Spännande vill jag lova!!

Nu ska jag sova så jag är uuuuuuttttttvilad imorgon. Godnatt /

my darker days would all be gone

 
Idag har det regnat i London kan jag lova! Hela dagen också. Och jag hade inget paraply. Tror inte man är någon riktig Londonbo förens man har ett paraply. Känns som att jag behöver skaffa mig det! Och köpa gummistövlar.

Regnet gjorde i alla fall att vi blev kvarliggandes i sängen en extra timme imorse. Jag läste till ljudet av regndroppar. Och till ljudet av att skriva in engelska ord på min översättnings app på iPoden. Boken jag läser just nu är en väldigt filosofisk bok om skönhet där extremt svåra och ovanliga ord används för att beskriva. Vissa ord förstod jag inte ens vad dem betydde på svenska.

Men efter att vi gjorde en "uppryckning", som min mamma alltid brukar säga när vi legat i soffan förlänge en helgmorgon och som vilket idag innebar att vi städade rummet, så åkte vi till Harrods och kollade. Vi faschinerades av bakelser, så väl som väskor, smycken, skor och vackra vackra klänningar. Vi kännde också en frustration till dem som faktiskt går inne på Harrods för att handla kläder och går runt med lyxiga chanel påsar osv.

Själklart kunde jag inte motstå att köpa choklad praliner, jag som är ett choklad freek. Jag köpte också Macarones på Ladureé för jag kände verkligen att jag inte kunde gå där ifrån utan att ha gjort det. Det var ju endå en turist attraktion och jag kommer liksom inte hänga där varje helg. Dessutom var det länge sen jag köpte macarones senast, så nu unnade jag mig med bra argument. Tycker jag i alla fall!

När vi kom hem var vi SUPER hungriga, så vi gjorde lite god mat och sedan var söndags efterätt som gällde i form av macarones och choklad praliner. Till det så skypade jag också med min efterlängtade och älskade vänn Linn, vilket fick mig att må väldigt bra.

Imorgon ska jag upp ganska tidigt för att få lite saker gjort, och även Emma ska upp och göra lite saker så ikväll lägger vi oss nog i skapligt god tid. Först ska jag nog bara läsa lite. Sen sova! /

sweets

 
Förutom att jag har stressat runt idag, och slöat lite, så har vi åkte till Piccadilly Circus och kollat lite extra noggrant.Vi gick runt på lite smågator och hittade bla Monki och Beyond Retro och lite sånt smått. Det dryga med alla smågator är att jag inte kommer ha en blekaste aning om hur jag kom dit vi gick. Vi hittade sen också en biosalong som sålde Candy King lösgodis, sånt som vi har hemma, så vi köpte lite som färdkost för Sohos gator. Vi hittade också fler ställen där dem sålde lösgodis och naturgodis. Det är bra att veta vart det finns om man någon gång skulle behöva lite! Under kvällen gick vi runt i lite turistbutiker, gick på tog, gick runt i dem få kläd och skorbutikerna som var öppna, storsa runt mellan alla mysiga barer, gick ovilligt en sväng genom strippklubbarna, sen åkte vi hem. Så nu sitter vi här och klockan är 12 snart. Det är nog första gången vi är öppe såhär länge på denhär resan. Dock är det trotts allt lördag. Men nu säger jag godnatt! /

24

 
 Idag vaknade jag efter att jag sovit 11 timmar. Vi går typ och lägger oss vi 10 och ändå vaknar jag nio, vilket är 11 timmar. Det har hänt flera gånger trotts att jag inte gjort något som ansträngt mig överdrivet mycket. När jag ätit och så, tog jag på mig träningskläderna och tog tunnelbanan till Hyde Park för att träna. Sprang upp för den överdrivet jobbiga trappan som en liten spark i arshlet, sen sprang jag ett tag, tsm med extremt många andra springare. Det är även jätte många som går ut och går med sina hundar, och lössläppta. Det skulle jag aldrig våga!
 
På hemvägen gick jag förbi mataffären och köpte RIKTIG mat för en gång skull. Lyxade till det så att jag skulle kunna äta hemmagjord hamburgare och majskolv ikväll, vilket jag har gjort och det kommer jag leva länge på för det var otroligt gott. JAg börjar defernitiv sakna hemma maten!

Mot eftermiddagen åkte jag till Westfield gallerian idag igen och skulle försöka fixa en tellifon. När jag kom dig så trodde jag att jag hade påbörjat en riktig tur dag, men det visade sig bli tvärt om. Det är nämnligen så att jag inte kan få nå abonemang här i London, för ens jag bott här i 3 månader, och har bevis på att jag kan betala räkningar i tid. Helt åt helvete!! Ska jag köpa en ny telli måste jag köpa den från början, obunden, och sen köpa ett typ kontantkort till. Eller vänta tre månader och skriva på ett 24 månaders kontrakt vilket kommer betyda att om jag åker hem när jag slutar skolan 2014, så kommer jag ha mer än ett halvårs mobil kontrakt att betal, vilket blir ca 400 i månaden för något jag inte använder. Det suger! Det roliga var att jag gick runt till typ alla olika mobilabonemangs försäljare, och det funkade inte på någon...

Frustrerad blev jag och den kännslan fick jag gå runt med ett tag. När jag träffade Emma efteråt gick vi runt och kollade i alla butiker som jag önskar jag hade råd att handla kläder i. Det är inte dyrt men man shoppar gärna inte onödiga saker med lånade studie pengar.
 
Imorgon är det helg och jag ska försöka hitta på något kul då medans Emma jag nyttiga jobb saker. /

JOE & THE JUICE

 
Idag tog jag sovmorgon, som alla mornar förutom i onsdags. Slöade i sängen och läste tidning och bok. Känner vekligen hur jag har mycket att läsa nu. Runt 3 åkte jag till Oxford Circus och träffade upp Sheila, som går på samma skola som jag ska gå på. Vi tog en "fika" på ett jätte härligt juice ställe där dem gjorde juicer direkt av färsk frukt. Det fanns massvis med olika smaker och jag tog en med äpple, kiwi och nått mer. Efter vi suttit och pratat ett tag så mötte jag Emma och vi gick till Primarkt för att köpa lite småsaker, men det slutade med att vi gick där ifrån tomhänta. Tunnelbanan, som Emma ÄLSKAR att åka, tog vi hem. Köpte lite god frukt påväg hem och nu sitter vi nerbäddade vid datorerna. Jag ska nog fortsätta kolla på en film som jag bara hann se halvdant när jag var hemma i Svergie. /

catching fire

 
Tog lite tråkiga finbilde innan jag och Emma tog oss till Westfield gallerian. Det är inte mycket London i dem och det blev heller inget turistande för tiden rann iväg aldelsens för snabbt. I stället åkte vi till köpcentrat och Emma gick runt och sökte jobb och jag gick och kollade lite klädbutiker och "strosade" runt lite. När Emma fick nog för en stund gick vi till ett jätte mysigt café och drack te och babblade lite. Jag hade köpt med mig en i-D tidning men det hann jag inte läsa. Den kostar bara typ 66 kronor här och i sverige kostar den mer än dubbelt typ, ca 200:-. Det finns så galet mycket modemagasin här, en helt ny värld av inspiration till skillnad från i Sverige. Dem finns i Stockholm på två ställen, vissa i alla fall, men så kostar dem 3 gånger så mycket också. Köpte också tre till böker som vi kommer jobba med i skolan, plus en bok jag redan har hemma men som jag kommer skicka med Karolina när hon kommer. Det blir helt klart mycket engelska läsande framöver känner jag!! Det blev till och med en liten bokhylla i fönstret.
 
Fick dessutom mitt första brev till denna adress idag. Ïnget roligt men det är lite kul att bara för mitt andranamn, som är Maria, står före mitt förnamn i passet, så måste jag heta Maria i dethär landet. Dem för inte andvända det andra! Så jag fick be banken skriva bara Miss Linder på mitt bankomatkort som jag kommer få, för annars hade det stått Miss Maria Linder. Det är också anledningen till varaför det står Miss M Linder på brevet!

Nu ska jag slagga och sova ut imorgon. Kommer mest troligt sitta och läsa en stor del av dagen imorgon med tanke på hur mycket jag kommer behöva läsa!! Sen får vi se vart dagen tar oss imorgon. /

I was just thinking




Nu kör vi lite turist liv för en kväll, först viktisga saker typ. Men sen så!

Unnecessary




Roligare bilder har jag inte att dela med mig av just nu. Gårdagseftermiddagen blev en powerwalk promenad i Hyde Park idag igen. Då eftermiddagsol isf för mörket. Det var otroligt vackert och rogivande. Vi upptäckte ännu mer av parken som är helt otroligt fint. Påvägen hem köpte jag massa tråkiga men nödvändiga saker, som täcke t.ex. då jag sovit med filt innan, men nu blev det lite väl kallt. Matlådor blev det bland annat också, vilket jag kommer behöva när jag börjar skolan om jag inte vill slösa pengar i cafeterian! Vi köpte också en liten fin fruktskål, bunke, plast, femkronor, inte jätte fin ändå men bättre än att det ligger på bordet. Tydligen kan vi få betala böter om dem på agenturen kommer in och se att vi har saker ligger framme. Dem försöker tjäna pengar på oss i huset!!

Bilden på spenatsoppan var mest för att visa pappa att vi faktiskt äter varm mat också, och vi svälter inte ihjäl!!

Idag var jag föresten på incheckning på skolan. Det gick typ jätte fort så det var inte så spännande tyvär. Det var blandat med folk från olika klasser och det var typ så att man kom, checkade in och gick, på löpande band så fick ingen riktigt uppfattning om vilka jag skulle gå med. Fick också mitt student ID som jag kommer behöva ha för att komma in på skolan. Troligen börjar vi nästa vecka. Det är lite oklart men ska ta reda på det.

Efter incheckningen traskade jag runt på Oxford street och hade shopping ångest för jag vill bara handla så mycket fina kläder hela tiden. Men det funkar ju inte riktigt när man är fattig student. Däremot köpte jag två böcker, i lärande syfte, så jag blir bättre på engelska. The Hungergames böckerna. Två av tre. Så när jag gjort det gick jag till ett jätte mysigt café i Hyde Park precis vid vattnet och började läsa och lyssna på musik. Helt sjukt vacket är det i Hyde Park, speciellt när det är så fint väder. Vi får se cad vi gör ikväll. Förhoppningsvis ska vi turissta lite. Who knows though! /

I heart London



Lite porträtt bilder från idag. Vi ställde klockan på 8.00 och sen trog vi till Westfield gallerian i Shephard's bush. Där sökte Emma jobb och jag försökte fixa tellefon. Men eftersom jag inte fått mitt bankomatkort än och inte kommer få det för ens på tisdag, så funkar det inte.... Får se hur jag löser det!! 

Nu ska vi försöka turista lite. Kanske åka till London Eye eller nått sånt. Har fått en riktig förkylning vilket suger... Kan inte andas genom näsan... Men vad gör det egentligen när man har den i London. Vädret är ganska fint. Det är sol och det blåser så det är inte så varmt och det kommer ibland lite duggregn måln. Värre än så är det inte men gissar att det inte kommer vara läge till. Kanske ska köpa ett parraply för säkerhetens skull! /

ealing common

Vår gata från ett annat håll!

Vår hållplats där vi bor, Piccadilly line och District line går dit!Den här trappan möttes vi av igår när vi ksulle powerwalka i Hyde park. Och med träningskläderna på var det ju bara att börja spinga uppför! Sista stegen var smärta av mjölksyra kan jag säga!!Tre riktiga London symboler - Flaggan, telefontjosk och röd bubbelbuss. Det är London!!På väg till Emmas ett jobbmöte gick vi igenom ett sjukt mysigt område, typ som gammla stan.

Bara typ 50 meter från vårt boende fins en turkisk affär som sålde sjukt mycket nötter. Så vi passade på att köpa hem. Det på bilden var bara till mig! Mina ÄLSKADE saltade mandlar fanns också, jag blev överlycklig! Fuck svenskt godis!
Idag blev en lung dag men ändå ganska hurtig. Vi fixade oss och åkte till Emmas ett jobb möte. Sen var vi helt slut av någon andledning så vi åkte tillbaka till huset och käkade lite lunch och chillade lite. Sen runt sex bytte vi från mjukiskläder till vanliga kläder och tog bussen till köpcentrat i Shephard's bush. Nu gick vi faktiskt in i butikerna och kollade, och vi typ dog av hur mycket fina väskor och skor det fanns. Dem hade också jätte mycket typ små shoppar med olika fika, typ lösgodis, italienska glass, cupcakes, bullar, choklad, m.m. Dessutom är det verkligen GIGANTISKT. Man går vilse fast man kollar kartan!

Nu ska vi snart sova, för imorogn ska vi till shoppingcentrat igen. Emma ska bla söka jobb och jag ska strosa runt lite. Hörs sen! /

night walk through Hide Park

 


Gårdagens eftermiddag blev en mys eftermiddag. Jag fick skypa med Rebecca och Emma sov middag. Samtidigt musade vi lite godsaker (M&M's för mig såklart!!). När vi kännde att vi hade slappat klart blev det på med träningskläderna och så tog vi tuben till Hyde Park och gick där. DEt var ju på kvällen så det var ganska mörkt men mycket folk och upplysta gator. Vi gick efter kanalen som ligger igenom Hyde Park och det var hur galet skönt och mysigt som hälst. Det ska vi gör oftare!! Sen fortsatte vi gå och då gick vi igenom "finområderna" med stora lyx lägenheter och det slutade med att vi hade gått 5 tube hållplatser på Picadilly line, vilket är väldigt långt. Jag tror vi gick i två timmar innan vi tog tuben hem. Även denna kväll blev en ljus kväll med grönsaker och dipp. /

slow sunday

Våran gata från hållplatsen!Vå tof Londons dubbelbuss till Westfield gallerian i Shephards bush.Gallarian var typ GIGANTISKT stor med bara massa typ GUCCI D&G butiker m.m.En jätte mysig vykortsaffär hadfe dem med vykort som var super roliga att läsa!!Skit söta hörlurar som jag MÅSTE köpa när minna går sönder. Jag ska ha kanninen!En jätte häftig bok som jag sjukt gärna vill ha!! Om pengarna räckertill blir det forhoppningsvis mitt nästa köp :)Avdelningen för modeböcker!
Efter att vi vart och storhandlat så blev det käka det gammla vanliga. Vi köpte btw avocadosar , 5 för 1 pund typ 11 kr.
 
Detta är verkligen en slö söndag. Troligen åker vi till hyde park och går lite. ´Sen slöar lite till. Känns btw som att min dator kommer krasha snart, bra tidpunkt..... /
 
 

all this time

Gårdagen började med en sliten frukost. Vi lever just nu på yoghurt frukt och grönsaker, och gotton cheese som är skit gott här! För att vi inte hade någon lampa i förgår kväll så kunde vi inte ta bort sminket då så vi ser helt drogade ut på morgonen.

Igår kväll åkte vi till Piccadilly circus. Och själklart glömde vi båda kamerona när vi äntligen fick turista, ist för att springa runt på visningar. Men hem fick vi med oss riktiga London nyckelringar. Jag invigde denna London vistelse med att köpa M&M's i M&M's store. Köpte matchande färger till rummet också för att tydligt inviga det! Jag köpte också en vattenflaska, för vi drickar sjukt mycket förlite vatten här, och vi köper det ist flr att dricka ut kranen vilket inte funkar längre för det blir DYRT. Men vattnet är inte alls lika gott här som hemma...
 
När vi kom hem tog vi fram tändaren som vi också köpte igårkväll, och tände massa ljus i rummet eftersom lampan inte funkade. Vi fickade oss lite kvälls käk och satt och hade en mysig liten middag med tända vanilj ljus.
Nu börjar det verligen kännas som ett hem här och vi trivs asbra i vårat rum! /

one life, this life, it's beautyful

 
Sitter ensam i rummet för första gången. Hela två timmar ska jag vara ensam här! Emma är på provjobb och efter det ska vi mötas upp för att tursista lite. Jag hoppas verkligen på M&M's store. Men vi får se vart kvällen tar oss. Har iaf idag fixat bank till mig själv. Det skulle ju göra att jag kan fixa tellifon. Men på fredag kommer nya Iphone fem till butiken och då känns det mest värt att köpa den då! Får helt enkelt vänta ett tag till! Har inte så mycket kul att komma med än. Vi försöker skaffa oss nogon sorts normal vardag här om vi säger så! Trivs iaf väldigt bra i huset! Docka har man knapt träffat dem andra som bor här. Det är typ åtta rum tror jag. Så det är en hel del som bor här, trotts allt 3 våningar, men dem flesta sitter på sinna rum. Och det förstår jag för det är inte så mysigt i köket och vardagsrumet! Ska fixa mig lite mat och sen  ta mig någonstans och köpa lite välbehövliga saker. Eller nått. Jag ska iaf fördriva tiden. Btw är det väldrigt bra väder här! Jag har gått i kjol idag. Dock blir det kallt på kvällarna, men det gör inget, bara att sätta på dig lite mer kläder då! /

Our new home



Nu sitter vi i vårat nya rum och njuter. Vi har nyss möblerat om lite så det vart supermycket mysigare! Har också plockat upp våra grejer i garderoben och i byrån. Allt fick faktiskt plats! Vi har varsin garderob och varsin byrå. Vi har också damsugit golvet, vilket var ett måste, då man går in med skor i London. ÄCKLIGT!! Vi ska också köpa lite städgrejer så vi kan torka av och lite så. Vi har ett inte så rent handfat och skåp, som vi ska göra rent så det faktiskt går att använda. Annars är det jätte mysigt här. Vi har dragit undan Englands typiska vita gardiner som ALLTID hänger för fönstrerna, så vi faktiskt ser ut och det blir lite fräshare. Lite mer svenskt. VI har också fixat så skrivbordet vi fick med, ska vara vårat egna lilla matbort.
 
Resten av huset ser helt okej up. Det är liksom fint och så men väldigt ostädat. Speciellt toan och köket, vilket är jätte jobbigt för vi känner verkligen hur vi fruktar och duscha första gången. Köket är inte så lagamat vänligt men när vi väl väljer att laga mat kan vi ju städa till det. I efter middag ska jag till banken så får vi se vad vi gör sen! Det finns ju en hel del möjligheter här trotts allt. Lite M&M's store kanske ;) /

who soon at a home








Bilerna innomhus i olika rum ar exempel pa hur lagenheterna sag ut som vi kollade pa!
 
 
Nu ska vi snart aka till vart framtida boende. Sitter pa foretagets lanar dator och laddade upp bilder imorse pa min dator pa hotellet men internettet tog slut sa jag fick bara med mig nagra av bilderna. Vi har hafft fullt upp dessa dagar sa vi har vekligen inte hunnit med det sociala livet, och inte heller hunnit fotat sa mycket. Men lite bilder lagger jag upp iaf! Nu kommer vi inte bo i den lagenheten vi trodde senast vi skrev, for tydligen lag det i gettoomradet och dar ville man inte bo! Ist blir det i Acton vilket ar ett jatte bra omrade nara skolan och nara centrum for sa lagt pris och mycket trevligt omrade. Dock lite dyrt, emn tillrackligt billigt for att klara sig, plus att det rum vi fick hade jatte bra pris for det omradet, sa vi ar nojjda! Och lagenheten och rummet var validigt fint anda. Jag kan lagga upp bilder pa det sen! Snart ska jag forhoppningsvis till banken och fixa det, sen koper jag en ny telli, vilket kommer gora att jag kan blogga fran mobilen och INTAGRAMA ;) Vi ska somsakt till lagnheten nu och sa far vi se vad jag gor ikvall, Emma ska provjobba, vilket ar superkul for henne! Hon ska provjobba pa en pubb sa jag kommer fa spendera kvallen sjalv pa nagot satt!  Skriver och ladar upp bilder fran rummet sa fort jag kan! /

Forsta London inlagget

Nu sitter jag pa hostlet i London och ska snart dra mig ivag till en till lagenhetsvisning. har varit pa tva idag redan. Dem va helt okej, men vi ska ga pa nagra fler sa man kan jamfora lite. Det blir troligen en natt till pa hostlet for att vi ska ha tid att hitta det basta boendet, som ar mojligt dvs. Flyg och allt gick superbra och kannser mig redan inne i London stressen, vilket jag trivs prima ballerina i! Nu maste jag springa ivag, uppdaterar sa fort jag kan.

I'll cry tonight

Jag bara gråter och gråter.

Min tacksamhet över att få ha en sån stjärnvänn är evig. En stjärnvänn som Linn.


Jag kommer sakna dig så himmla mycket. Att inte ha dig vid min sida när jag behöver dig, att inte få vara vid din sida när du behöver mig. Att behöva gå från att bo med 10 minutersgångavstång till långdistans. Att behöva gå från att ringa och sms gratis med varandra till att det kostar skjortan varje minut. Jag kommer inte kunna välja själv att se dig när jag vill, jag kommer inte stötapå dig på affären eller starta dagen med en timmes deeptalk powerwalk. Vi har haft alla förutsättningar för vår vännskap, och plötsligt har vi få nog att dem går att räkna på fingrarna. Vi har haft alla möjligheter i världen att för uppleva saker tillsammans och vara tillsammans som vi vill vara för att mår bra, nu kommer dem inte längre finnas. Tryggheten kommer vara så mycket längre ifrån oss. Skratten kommer vi höra och se genom en dataskärm eller en telefon högtalare. Skratten kommer jag sakna. Och tryggheten. Och kännslan av att veta att man är viktig. Och kännslan av att veta att någon får känna sig viktig för mig. Att du får känna dig viktig för mig. Vi kommer känna det här ändå, trotts avståndet, men allt för sällan. Vi kommer allt för sällan påminna varandra om vår betydelse. Vi kommer inte kunna känna det genom en kram, ett skratt, en tår, en blick, en rörelse... Inte så ofta som vi får göra nu, som vi har fått göra eller så ofta vi vill få göra det. Men vi kommer bli påminda ändå. Vi kommer bli påminda av saker som inte tidigare behöfts för att bli påmind. Men nu behövs dem. Bilderna. Filmerna. Orden. Vi kommer bli påminnda när vi gör något själva vi brukar göra tillsammans. När vi lyssnar på vissa låtar. När vi tror vi ser varandra på gatan, men blinkar och inser verkligheten. Men det påminner oss om att vi är vi, som vi har varit och som vi kommer att vara. Bara vi L. Vi L. <3 Jag älskar dig min vän, och jag kommer sakna dig så, tills vi ses igen. I veckan förhoppnigsvis!

obeskrivligt

Jag har absolut väldens bästa vänner, och världens bästa Linn som ordnade en dag av överaskningar till mig! Det går inte att förklara hur betydelsefullt det är. All kärlek till bästa Linn och mina fina vänner Evelina Ina och Amanda. <3

RSS 2.0