all this time

Gårdagen började med en sliten frukost. Vi lever just nu på yoghurt frukt och grönsaker, och gotton cheese som är skit gott här! För att vi inte hade någon lampa i förgår kväll så kunde vi inte ta bort sminket då så vi ser helt drogade ut på morgonen.

Igår kväll åkte vi till Piccadilly circus. Och själklart glömde vi båda kamerona när vi äntligen fick turista, ist för att springa runt på visningar. Men hem fick vi med oss riktiga London nyckelringar. Jag invigde denna London vistelse med att köpa M&M's i M&M's store. Köpte matchande färger till rummet också för att tydligt inviga det! Jag köpte också en vattenflaska, för vi drickar sjukt mycket förlite vatten här, och vi köper det ist flr att dricka ut kranen vilket inte funkar längre för det blir DYRT. Men vattnet är inte alls lika gott här som hemma...
 
När vi kom hem tog vi fram tändaren som vi också köpte igårkväll, och tände massa ljus i rummet eftersom lampan inte funkade. Vi fickade oss lite kvälls käk och satt och hade en mysig liten middag med tända vanilj ljus.
Nu börjar det verligen kännas som ett hem här och vi trivs asbra i vårat rum! /

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0