inbjudning till intervju - CHECK!!!

Har inte skrivit på ett tag nu, men känner att det är dags att iaf skicka iväg ett inlägg nu när jag har något kul att skriva om, mest för min egen skulle som jag kan kolla tillbaka på. Igår fick jag iaf veta att jag blev erbjuden en intervju på London college of fashion i London, OM TVÅ VECKOR!!!! Måndagen den 12 åker sitter jag i London på intervju. Tar nog denna gång med mig mina kära vänner Rebecca och Linn. Inget är bestämt än men jag hoppas det blir så!

Jag är helt överlycklig och lättad som FAN!!! Alla bekymmer och den stora oinsirerande stenen inom mig bara försvann. Nu vill jag göra massa saker på samma gång. Jag är galet insprirerad och känner att jag klarar allt just nu. Skönt!
Sitter och håller på med mina kollage jag ska göra som portfolie att visa upp. Svårt och bestlutsångest men det kommer nog blir skitbra ändå. Ska åka ner på stan också och köpta lite papper och pennor och allt vad det är så jag kan klippa och klistra ihop dehär! Och så något att ha på mig på hundradagars ikväll, fan va taggad jag är! Kollade på sista High School Musical filmen i förrgår och jag är så taggad och allt var det är för studenten. Har inte hämtat min studentmussa än så kommer nog bli ännu mer taggad då. Nu ska jag fortsätta. /


Party

Kör party kväll med efterlängtade och fantastiska människor! Ska dansa hela natten lång, och supa Linn under borden<3


Prayer

Efter en kort dag i skolan hänger jag nu i Linns skola för att ge henne lite sällskap och hon mig, tills vi sen tar oss till stan och tar en fika i det kyliga vädret! /


film från visningen



En video från lite av det som filmades på visningen!

most amazing work



Jag delar med mig av två bilder på underbara Gretchen. Han var konfrancier på Mia's visning som hände igår. Han är helt fantastik!!! Världens humor och ödmjukhet och utstråling! Givetvis är han transvestit eftersom han är klädd som en tjej! Klänningen på bilderna är en klänning som Mia och Åke kreativt skapat av hår. Den vägde flera kilo, var väldigt ömtålig och extremt otymplig men blev en succe på visningen och Gretchen var GALET snygg i den!! Kunde inte sluta dunet lee när jag såg han gå ner på catwalken. Efter allt slit med denna klänning!!!!

Kom just på att jag inte ens besrättat vad den övre texten handlar om eller grunden till den. Men det var i alla fall så att Mia  hade sin hårvisning igår på Nalen med ty 34 modeller 4 makeupartister 2 stylister 2 frisörer en fotograf 2 filmare och GALET mycket assistenter. Vi var enormt många människor i en aula som jobbade stenhårt för att göra dagen så lyckad den kunnde bli.

14 timmars arbete dagen innan visningen, 4 timmars sömn, 18 timmars arbete på visnings dagen och sen som tur var iaf 7 timmars sömn. Vi har haft saker att göra non stop! Visniningen gick asbra och stämmningen var helt galet bra. Kan tillägga att denna visning varit den roligaste jag har varit med på under dessa 1.5 år på praktiken! Fölt ös hela tiden och lyckan efter visningen firades med dans och dricka på nattklubben Pure i Stockholm. Modeller, deltagare, åskådare och vänner sammlade för att bara fira det fantastiska arbetet som laggt ner på visningar fårn så många olika personer. Jag är fashinerad! På klubben blev det massa dans och roligheter, vilket jag behövde då mina ögon knappt höll sig uppe innan första drinken! Sen var jag igång till jag totalt slockanade på 1 sek på Karro's soffa.

Idag har det blivit städ på salongen för den såg ut som HELL när vi kom tillbaka efter allt röj. tog halv sex tåget hem så det blev en ganska lång dag idag också. Kul var det inte när Eric ringde mig när jag satt på bussen hem och sa att jag glömt att lämna tillbaka Mia's hemmanycklar, och Eric hade inga. Började typ gråta på bussen av irritation på mig själv. Hade verkligen sett fram emot en myskväll efter allt slit, och så skulle jag behöva åka tillbaka till Stockholm klockan sju på kvällen för att jag var så klantig och glömde lämna tillbaka nycklarna.... Som tur var hittade dem en som hade deras andra nycklar, så jag slapp åka som tur var. Hemsk var tanken av 2 timmar på tåget till Stockholm för ett par nycklar!

Nu är jag så trött så jag har lust att börja gråta. Hoppas jag kan sova ut imorgon för det behöver jag verkligen! Det har varit tuffa dagar men dem har varit extremt roliga vill jag lova. Nu hoppar jag i säng fort som f*n innan jag sommnar på golvet. /

RSS 2.0