drömmen om en sommaräng

Nu ligger jag äntligen i min säng och ska unna mig med lite tv. Det har det inte blivit mycket av sen skola börjar kan man säga! Jag känner mig lite off i film världen, då jag under lovet kollat massa film. Iaf blev det en pw nap på tåget, vilket leder till att jag är ännu tröttare när jag kommer hem, och för att inte tala om hur sur och lättirriterad jag blir. När jag kom hem möttes jag dock av något inte så irriterande. Pappa hade nämligen köpt med sig ny gjorda havskräftor från västkusten. Helt otroligt gott!!! Mycket mustigare och köttigare än vanliga, om ni ville veta...

Det har varit praktikdag idag och jag har varit duktig praktikant och skött tvätten och inventeringen. Massa siffror överallt när man ska inventera så jag kommer mäst troligt drömma om siffror, och det vill man ju gärna inte, så måste komma på något annat att tänka på innan jag somnar. En sommaräng kanske!
I slutet på dan kom i alla fall fotografen Robert förbi för att vi skulle gå igenom bilderna från beauty fotograferingen jag gjorde tillsammans med han. När vi rensat alla bilder som inte blev bra fick vi kvar några klippor som jag tror kan bli jätte bra! Känns väldigt positivt och bra. Det är trots allt första egna beautyfotgraferingen jag gör själv, och jag kan inte jämföra mig med Mia, som jobbat i flera år och är jätte duktig, men det är inte så lätt att låta bli att vilja vara lika duktig som henne när man omringas av hennes fantastiska verk dag in och dag ut. Förut satt till och med en tavla på en av hennes fotograferingar, på toan!!! Då förstår ni mitt case..
Nu ska jag försöka att inte drömma om att jag vill vara lika bra som Mia, bara för att jag skrev det. Så jag slutar med att jag föväntar mig stålande sol och värme imorgon, så kanske jag drömmer om en sommaräng. Godnatt!

beauty flash



Jag hittade en EXTREMT fashinerande, inspererande och intressant bok i salongens bokhylla. Vi har jätte mycket gammla beauty och fashion tidningar och böcker som Mia och Eric införskaffat och sparat. Rena rama paradiset! Jag har gått igenom bokhyllans flesta böcker och tidningar men denhär hade jag missat, troligen är den ny införskaffad. Det är en bok med bilder mellan 90-talet och 2000-talet. 

Fantastiska sminkningar. Fantastisk Makeupartist. Gothic.
Läs texten!


skruttgarderobens effekt



Tänkte bara visa hur bra det kan bli när man klockan elva på kvällen från ingenstans går ner i skruttgarderoben och letar gammla kläder. Kjolen är en klänning från Ginatriot som jag köpte för tre år sedan och har inte använt en endaste gång. Från och med nu ska den användas kan jag lova!!

Vill också visa min favoritväska i garderoben just nu. Från HM är den! Den är så bra för man kan ha den med och utan band, och den rymmer matlåda!!!!! Det gör inte många fina väskor. Har fått ta med mig extra påse för att få med mig käket till praktiken. Inte så fint vill jag lova!

a powerwalk

Är predicis hemkommen från praktiken. Tidig dag idag och jag är hemma klockan 6, det är lite tuft! Meeen, har laddat mig med en kopp kaffe och ett ägg för en PW i det soliga men ack så kalla vädret. Munktröjja och tjockstumpor på så ska jag nog klara mig!

random pics.


Random pics.


hey I got some new shoes


Vagabond, 899:-

don't you dance so good


Skor, Duffy. Jeans, Acne. Shorta, Only. Cardigan, Seconhand. Väska, utlandet. Halskedja, Guldfynd. Armband, Hm. Glasögon, Cheep Monday.

my crime


pic, Linn. Red, Me.

- Klänning, seconhand. Bälte, marknad. Halsband, marknad. Skor, oldies. Armband, hm.

teaser for stockholmhairdresser 2010



whyy / spectacularstudios

Videon som min vän Evelina var modell för när jag tog med henne till min praktik och satt henne i jobb. Great workwork!


augusti 28


pics, Linn. red, Me.

GI glassen gör sitt



Ska sätta mig med min hemmagjorda GI glass och en kopp kustfägrningstee, för att gå igenom bilder som Linn just var här och fotade på mig. Min sneakpeak säger mig att bilderna blev toppklass!


mammas gammla dengor

För typ ett år sedan rotade jag i källaren, hittade mammas ett par typ 20 år gammla skor, tog upp dem och hade dem som prydnad för att dem var så balla. Ett år senare finns det likadana i din sko butiken och mammas gammla dengor används i min vardag av mig, för cero kronor!


http://loulou.blogg.se/2009/november/draft-nov-29-2009.html#comment


PW

Tar mig en rejäl PW med Linn, uuuuutifall det blir så att man åker in till stan och äter hur mycket glass man vill för en 10aaaaaa. Vem vet?


PLANET 51

Fick just spratt. Är ensamm hemma, vilket jag varit hela dagen typ, men med släcktbesök så ändå lite socialiserad. Ligger och kollar helt ovärd tv. Just nu Planet 51, en animerad film om gröna utomjordingar. Snacka om att understimulering leder till överstimulering i min värld. Jag får i alla fall för mig att jag har kläder i min garderob i källaren, där jag vanligen skickar ner alla skräpkläder som är halft oanvända eller dubbelt överanvända, som skulle kunna komma till användning. Jag tänder alla lampor på väg ner till källaren, i förövrigt ett hel släckt hus och med förövrigt en mörker rädsla, men vem bryr sig. Rotar igenom och hittar inte det jag letar efter, men hittar i stället annat skit som kan bli bättre än väntat. Vi får se vad det slutar med, men efter mycket secondhanshoping på senaste kan nog även secondgarderobsshopping leda till något bra!


RSS 2.0