Hyde park


Christmas in Lonon


senaste dagarna

 
Jag och Emma var och åt på en pub i fredags! Lasange blev det för min del!
I Lördags träffade jag den svenska tjejen Carmen och hennes kille. Vi gick till Scandinavien kitchen och fixa. Det blev köttbulle macka och laxmacka för min del. Och julmust såklart!
Där köpte jag ett norskt godig som min syster Emma alltid brukade ta med hem till oss när hon bodde i nogre. Nu gör hon ju inte längra det, så det blir kanske jag som får ta hem det från London ist!
Och tomte skumm såklart!
På kvällen åkte jag hem till Lille och åt, innan vi sen gick ut!
Föreberedde choklad jordgubbar till fylle mat efter krogen!
Btw so bodde hon super fint! Typ som en normal fin lägenhet hemma men om man ska tänkta att hon bor i London så är den super fin.
Först gick vi till en pub som låg på hennes gata och tog en drink och vin.
Sen gick vi ut!
Fylle mat, även om vi inte var så särskilt fulla!
På söndagen åkte vi till Brick Lande, och satt oss på ett cafe som heter Fika och är svenskt!
Tog kladdkaka och varm choklad! Tanken var att vi skulle dela, men Lille gillade inte kladdkakan... Det som är så gott!!
Hemma hade jag en skumtomte som låg och väntade på mig <3

one great day

 
Mitt internet är så dåligt så det är omöjligt att ladda upp bilder! Får göra det imorgon, tills des använder jag dem senaste bilderna från instagram!
 
1. Pubben med Emma. 2. HosLillie innan utgång. 3. Hos Lillie efter utgång, med chocolate strawberrys som fylle mat. 4. På cafet Fika i Brick Lane, där vi fikade svensk kladdkaka!

längtan

Min första tanke när jag vaknade idag - MINDER än en vecka kvar tills jag får träffa min saknade Rebecca <3

time

 
Igår firade vi att Emma hade någon timme över, när hon inte jobbade, som hon kunde spendera på att äta på en pub en fredag. Med mig!

urban shoot



Idag hade jag plåtning efter skolan. Det var en tjej som läser stylist och foto som behövde hjälp. Det var urban "lollipop" tema.

images

När man får för sig att tvätta allt på samma gång blir rummet ett torkställ
Solnedgång från unis fönster
Bevis på en allt för regnig och blåsig dag
Ice skateing i Westfield
En snog  som vanligt. Firade att vi lämnat in projectet med Lille. Btw betyder Snog tydligen hångla, likte kontigt namn på en frozen yoghurt.
Satte upp lite kvarblivna bilder från mitt project som en inspirations tavla på garderoben
Har missat så många avsnitt av serier jag följer så nu när jag inte har plugg var det dags att ta igen. Till det köpte jag torkade morötter, rödbetor, äpplen och mango. Mumma!
Dagen avslutades med käk på pubben med Marc.
 
De ända jag har att bjuda på nu för tiden är mobil bilder med inte så bra kvalitet. Men men...

Gårdagen

 
Gårdagen -
 
Hjälpte Carmen på en fotografering.
Saknade tufflan lite extra när jag gosa med den super keliga Uni-katten.
Köpte med mig en jätte god falaffel sallad, har börjat tycka falaffel är superduper gott!

Väl hemma pluggade jag hela kvällen. Vilket jag även gjort hela denna dag och fortsätter till ikväll. Hand in nummer 2 imorgon!

time frames

 


Mina project bilder!

Styling - Sheila
Modell - Vitalina

jag vet vem jag är när jag är hos dig



Idag har vi lämat in vårat arbete i form av uppsatts och "visual journal". KLockan tjugio i 10 var det klart och vi fick åka hem igen. Så jag åkte hem och skypade med min saknade vänn, som det inte är så längt kvar tills innsn vi ses! Sen sov jag i två timmar, vaknade promt upp och började plugga. Tio minuter innan Boots stängde var jag där och skrev ut alla bilder till den andra "visual journal"en och gick sen till subway och köpte mat att ta hem. 15 minuters lungn och ro hade jag medans jag åt. Lyssnade på Lisa Ekdhal och tände ljus. Nu har jag precis skypad med mamma och pappa samtidigt som jag suttit och klipps bilder. Ska fortsätta ett tag till, sen ska jag gå och sova. Emma är hos sin kille så ikväll sover jag själv, vilket inte händer ofta!! /

Red lip beauty shoot

 
Nya portfolio bilder från förra veckans shoot när jag gjorde en beauty plåtning innan jag gjort projectet. Styling har Sheila gjort!

Shoot and movie

 
Gårdagen i bilder!!

Först hade jag eb plåtning för en tjej som läser stylist linje. Till plåtningen var det en riktig Van från typ 70-talet som var as cool. Sån man bara ser på film, inte faskitkst får åka i. Sen åkte jag till Westfield gallerian och fixade lite mobil abonemang. Där var det proppat med folk och mycket juldekoration i skyldfönstrerna. Där ifrån skyndade jag mig ttill Leicester Square och mötte Lille för att gå på Twilight. Dem sålde Ben & Jerry's och korv med bröd på bion, och det var halt nomalt! Amanda skulle älska det, att dem har glass! ;) Filmen var superbra. Specielt slutet men ibörjan satt jag mest å skratta för det var ganska animerat, vilket såg lite roligt ut! Efter filmen gick vi till en as shyst bar i Soho. Inte nå fancy, bara chill! Me like!! Efter en drink avslutades kvällen och vi åkte hem, och idag är det sista dagen innan vi ska lämna in uppsattsen, vilket är imorgon alltså. WORK WORK WORK!!

Svenskt

Detta har jag hunnit med denna förmiddag. Svenskt godis i Govent Garden och en lussebulle på Scandinavia Kitchen. Råkade också få med mig Annas pepparkakor hem!


Kvällens besök

Ikväll fick jag ju kvällssällskap av Maja, Ellen, och Sara. Vi möttes i Westfield gallerian, gick runt lite, tog buss till mig, gick till puben bredvid mig, åt en fet billig supergod hamburgetallrik, satt och prata, visade dem mitt boende och sen åkte dem till hotellet igen. Som alltid är det skönt med lite kända ansikten som sällskap. Det tackar jag för! God natt


Fingervågor

Glömde att visa dagens enorma framsteg. Fingervågor. Bland den svåraste teknik, och äntligen har jag lyckats med ett helt huvud, och ganska bra blev det. Gör mig lättad att veta att jag kan om jag behöver, och kul var det. Minns första gången Mia ens skulle försöka lära mig, tio minuter sen sket jag i det, sen dess har jag inte gett mig på det. Lycklig av att lyckas!


Todays school

Idag var det den kreativa skoldagen. Vi skulle göra vår projekt makeup och leka med hur man kunnat göra den annorlunda, så jag överdrev den!!


todays shoot



Bilder från dagens plåtning! Det var galet bra och precis som  jag hade förestält mig. Det var till mitt project så jag vad den som årdnade och bestämde location, stil, etc. Vilket jag tycker är hur kul som helst! Är jätte nöjd med allt och det verkade som att bilderna blev jätte bra också. Idag var jag lycklig! Som dem flesta dagarna när jag får hålla på med sånt jag älskar. Demhär bilderna är till mitt skolprject och det finns en hel historia bakom resultated av min creaktion men det orkar jag inte gå igenom, det är det jag get till läranda bara! Imorgon är det smink lektion och hår lektion som gäller, sen ska jag träffa Rebeccas kompisar Maja, Sara och Ellen som är här i London på weekend. Ska bli super trevlig! Nu ska jag äta för har inte ätit något sen fozen yoghurt lunchen, men glömmer liksom bort när man har så kul...

Forsta Mobil inlagg

Mitt forsta blogg inlagg fran nya tellin!!! Har dock inte hunnit andrat till svenska an... Var sa ivrig pa att blogga. Ar i Westfield gallerian da jag behovde kopa skal och skarm film, och ett nytt sim kort. Passar pa att ata en snogg till lunch och sen ska jag min fotoshoot I skolan. Nu ska jag sittA och njuta av min telli!!


iPhone 5

Äntligen har jag fått mig min tellifon, som jag kämpat och väntat!!

Garden shoot



Backstage bilder från gårdagens fotografering. Super kul var det, njöt av varje sekund! Får se hur lång tid det tar innan jag får bilderna, förhoppningsvis inte allt för länge. Ska bli kul att få dem första riktiga portfoliebilderna. Btw såg min modell ut som Lilly Chole på dem riktiga bilderna!

shoot



En bild från gårdages fotografering!

we are all together

Nått fel med blogg.se

Har världens finaste vänner! <3 första gången vi alla är samlade sen jag åkte <3

some pics

Lite olika bilder, väldigt avlånga av någon anledning också!!
Emmas födelsedag och hon fick frukost på sängen av mig och en julkopp med tee!
Jul belysningen är uppe på oxford street, men med väldigt konstiga budskap!! Pizza liksom?
Igår var jag med en svensk tjej som heter Carmen och går samma linje som mig fast andra året på hennes fotografering och assade lite, super kul var det!!
Efter skolan tog jag med Laura och introducerade henne till en av mina favorit "rätter". Frozen youghurt, finns i både helt naturell, mörk choklad, grönt tee, mango och mandarin. Sjukt gott, min lyxfavori är mango, men vardagsfavoriten är grönt te som jag prövade igår, och annars den naturella, sen finns det massa olika frukter och toppingar att välja mella, som både är nyttiga och vissa kakor och sånt också. Jag tar alltid jordgub och pistage.


Ikväll ska jag plugga, skypa med mina saknade vänner, dusha och sova, för imorgon har jag min första riktiga photoshoot! yey!!

sötaste ever

 
Denhär videon får mig att längta till tufflan. Hon är så himma lik denhär katten så det är galet. Inte lika smart dock, men lika galen och klumpig, om inte värre!!!

*

Idag är det en ny dag. Nya tag.

Det är inte platsen som gör dig lycklig, utan människorna

Jag har världens hemlängtan. Jag trodde jag var stark, klarade allt, inte så kännslosam, självständig, driven, motiverad, målmedveten osv. Jag trodde att inget kunde få mig på fel spår. Få mig tänka negativt. Få mig sårbar. Nu vet jag att det inte är sant. Ingen är gjord av stål. Hur mycket vi än sätter upp fasader, förbereder oss för stormen, för att gå sönder, så finns det inget som håller oss hela när det slår till.
Det är inte platsen du är på som gör dig lycklig, eller platsen du vill till i förhoppning att finna lycka som gör dig lycklig. Det är människorna. Bara människorna. Utan dem du älskar, dem du bryr dig om och dem du vill ta hand om, så spelar det ingen roll hur mycket du än lever i din dröm. Bara för du lever din dröm, betyder det inte att du är lycklig i den. Jag har omvärderat värden av ambition och lycka. Lycka finner du inte i det du gör, utan vem du gör det med.
 
Jag älskar det jag gör här, att gå till skolan, få sminka och studera konst och filosofi som vi gör. Jag tycker det är hur kul som helst och det passar mig verkligen. Jag vet att jag kan lyckas om jag vill. Men när att lyckas och lycka inte kan sitta i samma mening, vet jag inte längre vilket som är viktigast. Jag omvärderar orden och ser hur jag inte kan vara lycklig om jag bara får lyckas, och hur jag inte kan lyckas om jag vill vara lycklig. Lycklig sitter i dem människor som förgyller min vardag, dem underbara som får mig att känna mig värdefull, trygg, glad, kännslosam, kärleksfull osv.
 
För dem som inte har något att stanna kvar för, spelar det ingen roll, dem kan finna lyckan in att lyckas. För mig som har allt att stanna kvar för, vara hemma för, är det inte lika lätt. Innan jag åkte hade jag sett det som en dålig sak att stanna kvar för andra människor, men nu när jag är här inser jag att det bara är ett tecken på att jag har människor i min omgivning som jag älskar.
 
Hälften av texten jag skrev försvann och kommer aldrig tillbaka nu, så jag får avsluta det här. Klarar inte att skriva om det. Men jag vill bara säga att jag saknar att få ta hand om mina vänner och min familj, få ge dem den kärlek dem förtjänar. Jag trode inte att jag någonsin skulle skriva något sånthär, eller överhuvudtaget känna såhär. Men jag är mänsklig och sårbar och jag tillåter mig vara det för att det är ett tecken på att jag har sån underbar familj och så underbara vänner som jag saknar.
 
Just nu vill jag bara hem. Vill bara krama alla. Vill kunna göra allt jag kan göra hemma med dem jag älskar. Jag är inte lycklig här. Inte just nu i alla fall. Och det gör mig väldigt ledsen att se mig själv säga det, men också väldigt glad att veta att jag har människor som får mig att sakna dem så det gör ont. Jag ska kämpa vidare, ta dagen som den kommer, och se fram emot när jag får åka hem. Det är jobbigt med väntan och längtan. Men det ska gå.    

if you want the rainbow, you need to put up with the rain

Den sista bilden är en exeplarisk bild på hur vädret i London är. Ena studen regn och andra sol! Inom 20 minuter gick det från stålande sol till spöregn till stålande sol....
 
Har haft skola idag, halva dagen sen inte gjort så mycket försökt plugga, samtidigt som jag försökt slapna av och inte stressa upp mig över det men jag är JÄTTE stressad inombords. Sånhär långvarig stress, som jag har sjukt svårt att hantera. Plus det har jag jätte mycket hemlängtan. Kanske just för att jag är så stressad över skolan, men det är ganska tuft. Det är bara en månad kvar snart tills jag åker hem plus att jag dagarna innan kommer ha mina underbara bästa vänner hos mig. Så på måndag är det två veckor kvar tills allt ska lämnas in, och man har knapt hunnit börja än... Den andra kreativa delen går jätte bra i stället, jag har gjort upp hela planen för fotograferingen osv, så det är skönt men såfort jag börjar med uppsatts delen så blir jag typ tom innombords.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag vara bestämd och se till att verkligen få saker gjort. Nu har jag det skriftligt så nu måste jag göra det. Imorgon ska jag skriva om hur mycket jag fått gjort, okej?! Nu ska jag sova.

yesterdays class



Gårdagens lektion! En typ av smokey eye och fingervågor!

RSS 2.0