livet leker

Det händer inte så mycket i min lilla värld just nu. Spenderade några dagar i Nyköping från tis-lördag. Har tagit det lungt, kollat fotboll, tränat, fikat med Evelinisen, tränat lite till och med tanke på denna regniga och dystra dag ska jag ta med mig täcket till soffan å kolla film och äta melon. Livet leker!

längtan

Nu är både flyg bokat, plus att vi bokat hotell för de första två nätterna där vi kommer att åka runt och kolla boende! Det känns såklar som vi kommer närmare och närmare, eftersom vi gör det, men det känns liksom extra mycket nu när sånt här händer. Börjar snart bli dax att plocka ner resväskorna från vinden osv. Nu börjar jag längta!!

J H R

Jag har resefeber...

regn till Isak Strand


Biler från - Linn   
 
Jag hade en jätte mysig kväll igår med underbara vänner. Vi åkte till Sätrabrunn som är galet mysigt, med gammla hus och väldigt lantligt. Det blev grillbuffe, massa snack, Isak Strand och glass, i det konstanta regnet. Jag kommer sakna sånnahär kvällar, och kvällar över huvud taget med mina vänner, så otroligt mycket när jag åker. Det är helt ofattbart att jag kommer vara ifrån dem och det känns inte riktigt verkligt fortfarande. Dom är iaf underbara och bästa!! /

Some new details


Tavlorna fick pryda mitt rum för oväxlingens skull. Nästa gång jag målar kommer dem troligen bytas ut. Har också lagat ett renhon som jag hittade när jag var i Sharek och vandrade sensommaren 2008. Tanken var att den skulle lagas direkt, och så har det inte blivit av och jag har glömt bort det, men när jag var i Norrland såg jag massa renhorn och var jätta sugen på att köpa ett, tills jag kom på att jag hade ett som låg och skräpade. Så jag har lagat det och satt upp det som smyckes hållare. Tyckte det blev lite coolt och det passade in med min drömfångare på andra sidan väggen också. Är egentligen jättesugen på att göra om lite i rummet, byta plats på saker, köpa nya inredningsgrejer, men eftersom jag åker snart så känns det lite onödigt ändå. Dock känns det lite bättre nu med de nya tillskotten.
 
Har btw börjar kolla på en ny serie med Rachel Bilson, Hart of Dixie heter den, och den är väldigt rolig och bra, typ kärlekskomedi! Med det sakt ska jag alltså fortsätta kvällen med att kolla lite fler avsnitt, sen förhoppningsvis kunna sova utan att springa upp 6 gånger inatt. Har nämligen fått två REJÄLA bromsbett på ena foten så den är helt jumbosvullen och det kliar, svider, sticks, gör ont osv. Så jag måste sjölja den i iskallt vatten för att det ska sluta en stunt, sen tar det typ en och en halv timme innan jag vaknar igen av att den är kokhet och kliar. Så sömnen äger ju inte just nu. Men men.. / 

todays artwork

Här är lite resultat av dagens målningar.

art studio

 
Har förvandlat mitt kök till målar studio. Jag har defernitivt hittat en mörkare sida av mig som jag inte viste fans, man lär sig något nytt för varje gång man sätter färgen mot canvasen.

Fridays look

Skor, dinsko. Klänning, lindex. Elefantring, kommer ej ihåg. Andra ringen, indiska. Nagellack, depend. Brillor, hm. Halsband, ur&pen.

feed me on clothes

 
Lite dåliga bilder på resultatet av åtta timmar på erikslund med mamma. Båda köpte så mycket att vi sett brevid varandra och ojade oss över hur mycket vi handlat för. Har iaf köpt på mig basplaggen till höstens  kläder. Köpte även en bok som jag ska ha som dagbok under min Londonresa. Blir litere kul att kolla tillbaka i den efter två år och se hur jag kännde nu. Inte långt kvar.... !! / L

Norrlands kap

1. Ljusstake från en liten Samisk butik. 2. Levis jeans som blev shorts, köpta 50 meter från mormors stuga ute i ingenstans. En lite loppislada som typ aldrig besöktes, 30:-.3. Levis jeans jacka från samma loppis, 20:-.

North



Lite Norrlandbilder bara.

RSS 2.0