Last two nights in Croyde


Sista locationen va Croyde. En surfby bakom en backe i en liten dal ungefär. En strand som gick från att vara 20 meter till 500 meter till vattnet under en dag. Tesco mat butikerna var utbytta små mat kioskar. Fiskresturangen bjöd på en ny uppfiskad havsfisk. B&B ägare med 40 års erfarenhet av surfing runt i hela värden. Frukostrummet var fyllt med sovinirer av alla slag. Husen med ett utseende liknande från filmen the Hobbit. 

Skulle mest gärna spendera veckor i både Bexham och specielt Croyde i framtiden. Mest av allt skulle jag vilja åka till Croyde när det är surf väder (vilket det inte va nu, inte en ända våg). På samma fina B&B med utsikt över havet och byn. Det var underbart!

Vilket även mina päron var. Dem är dem finast människorna i värden i mina ögon. Som jag älskar dem och som jag saknar dem när jag är borta från dem månader efter månader!!
 

Second location - Bexham

 

Andra stället på listan, båthamnen Bexham, Engelska Rivieran. Båthus inrett b&b rum. Utsikt över byn. Fiskeresturanger. Torgmusik i form av orkester. Engelsk pub med livemusik i form av en "gubbe" på gitarr och publiken (ca 20 personer) med maracas, tamburiner och trummor i händerna. Publiken va musikanterna och min pappa hitta hem, han älskade det! Kvälls promenader med staden speglad i havet. Fudge butiker och hamn caféer. Pirer och båtar. Det var en ända stor idyll.

Day one on the road


Första destinatioen var Bournemoth. Som att vara i Spanien. Studenter & pensionärer fyllde majoriteten av människor. Allt va som en ända turist ort. Tillgjorde parker och promenad stigar längs vattnet på berget. En pir ut i vattnet som spelade Ben Howard om kvällarna. Antalet pubar va begränsade till tre stycken. Alltså inte väldigt engelskt. Men en semesterdag i Spanien tackar man inte nej till. Det va underart. En kanna Pimms på en ute bar med utsikt över havet tillsammans med mamma och pappa. Alltså kvalitetstid med päron.

RSS 2.0