I would trade away the stars and moon

Dåligt internet = dålig bildkvalitet..... (bilderna är från maddes kamera. För lite roligare och finare bilder kan man alltid kolla in hos henne också! made.devote.se
 
Första riktiga dagen i London spenderades med flickor som gjorde dagen lite roligare i Regent Park. Underbart väder har det varit också, skulle kunna gå i shorts om man vill de. Inget för mig riktigt än, men möjligheterna finns. Är troligen ledig imorgon, då ska det njutas av sol ännumer!

quality time

I söndags hade jag mysdag med Linn. Vi åkte på loppis i ca 2.5 timme, åkte och handla för att sedan laga ihop jätte god mat. Blev tre rätters men efterrätten såg inte så god ut så tog ingen bild, dock var den super!! Supermys dag hade jag med älskade vän!

weekend

 
Helgen efter att jag kom hem från London, åkte jag och hälsade på min efterlängtade Rebecca i hennes nya lägenhet. Kändes ortroligt kul att ena sekunden kommer hon på en weekend för att hälsa på mig i London och andra åker jag på weekend hos henne i hennes nya stad. Vi kollade bio, hade film kväll, lagade god mat, för att inte tala om en underbar efterätt, vi åkte och "storhandlade", gick ut till ett litet uteställe som inte var mycket att hurra för men som ändå skapade nått kul och åt rester till bakismat. Kunde inte bli en bättre weekend!

RSS 2.0