Firar

Har fått jätte mycket positiv respons och stöd från människor omkring mig vilket jag är jätte tacksam över ska ni veta! Hela dagen har varit på top och jag lever i en dröm värld, en overklighet som inte går att ta på. Har firat med tårar, lycko samtal till nära och kära, grattis komentarer, fika X2, blommbud från fina Rebecca, en bucket rosor från päron, en buket tulpaner och älskad glass från Linn och så ett glas champagne. Kan inte bli bättre för nu sitter jag i soffan med älskade människor, mysig tv och gott fredags fika. Tack för en underbar dag alla positiv och stöttande själar<3


LONDON COLLEGE OF FASION- HERE I COME

Fick mejl från UCAS imorse om att det blivit en ändring i min ansökan till london college of fashion. Förstår ínte vad som står. Åker till skolan, lysgränd, och ber jessica kolla om hon förstår, hon förstår inte. Hittar en mer detaljerad beskrivning - Concratulation..... JAG KOM IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


LONDON IN MARCH


Tog bussen från flygplatsen för att kunna se hur alla förorter och så ser ut!


Hotellet vi bodde på låg vid Bayswater, ett jättefint kvarter brevid hydepark. Hotellet var inte JÄTTE fint dock men det var fräsht och billigt!


Vi började vår första Londonkväll med att åka tunnelbanan till Picadilly Circus. Där dansades det på torget!


Kunde inte bärga mig att få visa tjejerna mitt favoritställe i London, men det var stängt :(


Det blev att käka revbensspjäll på Friday's och när vi ändå skulle fira att vi var i London slog vi på stort med efterrätter som vi alla delade på. Vi rullade ut!!!!!!!!!


Storleksskillnad på mig och Rebecca!!


Dagen efter blev det att lägga lång tid på fixande för denna dag var det intervju som gällde!!


Vi åt på en riktig bagels bar där man fick välja helt själv vad man ville ha i.


Sen var det dags för skolan! Rebecca och Linn följde med in och väntade med mig tills jag blev uppropad.


Medan jag var på skolan åkte dem till slottet och hade turen att få se drottningen komma i en parad. Rebecca var överlycklig!!!!!!!!!!


Vi laddade med fika på Starbucks innan vi tog oss ann Harrods.

På Harrods hade vi ca 1 mål, vilket var att köpa macarons på Ladurée. Dem var guddomliga!!!!!


Ett varv på Friday's även denna dag, men ist en hamburgare och inge JÄVLA efterrätt!!!!

Idag var som tur var M&M store öppet så vi tog oss ett varv där och köppte M&M för hundra kronor!



Dagen efter var det en hel dags shopping som gällde vilket jag inte har några bilder ifrån för dem är på Rebeccas kamera. En hel del shopping blev det och jag kan säga att vi fyllde våra resväskor till 101%. Jag och linn hade en 20kilor väska som blev 20,9 , Rebeccas var en 15 kilos som blev typ 14,6 , mitt handbagage blev 10 kilo och linns kanske 8 och rebecca hade bara sin handväska som var proppfull med grejer. Vet inte hur vi hade klarat oss om vi bara tagit 20kilosväskan som vi tänkte först. Hade iaf en jättebra resa, intervjuen gick jätte bra och allt med boende och att hitta och allt gick också jätte bra. Framför allt hade jag underbart sällskap!!! Jag är GALET tacksam till er Linn och Rebecca, tack för allt ert stöd, det är guld värt!<3

packing for London

Nu är det nära! Håller just på att packa ihopp mina grejer i resväskan och checka av allt från checklistan! 15.12 går flyget till london och då tar jag med mig mina fina vänner Linn och Rebecca. Imorogn klockan 13.00 är det intervju som gäller och sen tar vi två en extra dag till shopping och kul. Onsdag går flyget hem! Ska bli stört kul och kan inte fatta att det redan gått 2 veckor sen jag fick inbjudan, fort som FAN går det! Fortsätter packa nu så jag inte blir sen, har förhoppningsvis massa roliga bilder att visa när jag kommer hem, men vi vet ju hur det brukar bli, det tar ett år innan dem är uppe. Jaja, vi låter tiden avgöra:) /

den finas 19 årsdag


webcam bilder

Min käras födelsedag är idag, 19 bast och ikväll ska vi fira att hon är sån ofattbart snygg, sexig, singel 19 åring. VILKET KAP!!!

P.S. Du äger<3

RSS 2.0