new one under



Tips inför studenten! Köpte dem idag. Sjukt skön och välpassande BH som inte ger linjer under studenklänningen. "Underkläning" som gör att underkläderna inte syns och som slätar ut lite. Sjukt skön den med. Ska ha dem under min studentklänning, och det kommer inte vara sista gången dem används!!! De är från lindex.

todays clas



Dagens smink lektion. Diplomeringen. Carro som modell. Tema omslagsfoto. Varfrit tema utöver. Min ispiration- futuristiskt, flygande in i framtiden, fågel agerande. Bordsduken var blev det kreativa jag tog hemmifrån, inspirationskälla var där Mia. Blev godkänd på denna omgång. Nu bara 2 delar kvar. Håller tummarna!

feeling



Whiiii!!! Nu har jag, sent ute, köpt min studentklänning! Det  blev den modell som jag från grunden ville ha, men med mycket vel, velade jag mig in på andra spår, men nu blev jag back on track! Har värsta studentkännslorna och är galet taggad. Prövade hela outfitten, även kvällsoutfitten. Fy va bra det känns. Nu kör vi studenter 2012!!!

yestardays doos


1. Jordgubbs plantering, det innehöll vist kobajs i trädgårdsjorden, det fick jag reda på efter jag planterat plantorna, utan hanskar!! Uek... Thank good for soap! 2. Morsdagpresenten blev en egenmålad skål. 3. Gick en slowmotion prominad för att få lite sol-vitaminer och känna mig lite frisk. 4. Gjorde en guddomlig yoghurtglass, Ett paket mango, tre nävar hallon och en burk turkisk yoghurt.

action is going to be done


Nya fina orkideer pryder min fönsterbräda inför sommaren


Solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag sitter med snytpapper i soffan och kollar ut. Mitt önskemål skulle vara att åka och bada och steka i solen, men icke. Har en hel del att göra idag också så det kanske är bra att jag inte kan vara ute och steka. Ska ta mig en lugn prominad och sen gå ner till mässingsbruket och köpa morsdag present. Ska göra sista plugget också, göra studentinbjudningskort, måla naglarna, plantera jortgubbsplantor och sen, ja sen är jag förhoppningsvis friii!!! /

eget iPhone skal i present



Min present till Rebecca igår. Gjorde en egen bild och skickade efter så den trycktes på skalet. Finns att beställa på iphone-butiken. Hade en väldigt trevlig kväll, med god mat och fika. Åkte hem lite tidigare dock då jág var helt slut och ipren'en hade gått ur kroppen och rösten inte gick att använda alls knapt. Kul att jag har muntlig redovisning imorgon!!/

Födelsedagskalas

Nu åker vi till rebeccan och firar att hon fyllt 19. Puss/


market



Åkte ner en snabbis till marknaden igår med Linn. Behövde göra något och vara social ttrotts att jag inte kunde prata, för annars hade jag legat hemma och gråttit av uttråkning och jag hade tyckt så synd om mig själv. Tog bussen in med mina fina och strosade runt lite. Linn skulle ut sen med några vänner och usch va avensjuk ja va. Det var ju så skönt väder och det hade varit den perfekta kvällen, men så kan jag ju inte följa med för jag är sjuk. buhuuuu.... Idag ska vi fira Rebecca också, då kommer jag inte heller kunna följa med ut, blääää... Får göra något annat skoj ist, som typ umgås med familjen utan att prata.... /

this summer is


dress by night



Har föresten hittat en klänning att ha på studentkvällen! Från WHAREHOUSE i Åhlens.

no voice



Har egentligen diplomeringsprov idag, men är hemma och är sjuk. Hade inte klarat av hel HELDAG med massa hårprov som bara skulle matas på en. Hade för det första inte orkat konsentrerat mig hela tiden då jag känner mig helt slut, också att jag hade inte orkat i musklerna att stå upp hela dagen och flänga runt och göra massa uppsättningar, för det andra blir man inte direkt friskare av stress så det hade bliivt tusen gånger värre, och vill helst vara frisk till imrgon då vi ska fira Rebecca och gå ut men jag är osäker på hur det kommer bli, får se, kan kanske vara med på middagen iaf! För det tredje har jag INGEN absolut INGEN röst... Man hör mig inte när jag ska prata. Försökte prata med mamma imorse medan hon höll på med något och hon hörde inte, fick lov att gå till henne och typ göra shester att jag ville försöka prata. Det började redan igår på morgonen, då var jag lite små hes, men efter en dag med massa prat, kunde jag knapt prata på middagen. Fick där med lov att visa att jag skulle prata och att vara med i en diskution gick ju inte för jag blev ju totalt överröstad. Idag när jag vaknade var det ännu värre, kan inte ens viska typ.... Måste vara tyst så mycket det går så mina stämband får vila(googlade det). Det stod också att man skulle dricka mycket varmt och honung, så har druckit 3 stora koppar tee, och fler kommer det bli. Kommer bli kisnödigt ett antal gånger!!!!

Ikväll åker jag nog in till marknade en snabbig och bara går och strosar lite med lin i en tmme eller så. Får proppa i mig ipren så orkar jag nog, vill så åka dit och kolla och kan inte någon annan dag. Jag får ha sms samtal med Linn medan vi går där, haha. Nu ska jag försökaa vila och sen kanske plugga lite. /

Sista dagen på praktiken



Igår var ju sista praktikdagen. Jag bjöd ju på macarons'erna, vilket blev väldigt poppulärt, för dem blev jätte goda!!! Medan Mia och Dyvis stanna på salongen och förberedde inför plåtningen idag så tog jag och Karro å möttes vid slussen. Mötes av sol, vindar, vatten, gamlastan, söder, båtar och live musik på när jag tog mig upp från tunnelbanan. Vi gick ner till vattnet, tog lite impulst färgan över till djurgården där vi strosade runt, köpte mjukglass och gick å satt oss i en park vid vattnet. Vädret var underbart och hela allt var jätte mysigt. Senare gick vi ner till stan, kollade lite i affärer, jag köpte en klänning till studentkvällen, vi gick till myrorna, hittade massa fint men det stängde och jag kännde att ekonomin inte tillät "behagliga" köp, endast saker jag behöver, så blev inget. Sedan gick vi till Odenplan/längre upp på Odengatan, där vi satt oss på en resturang med Dyvis, Mia och Eric.

Jag möttes av en stor bukett jätte fina blommor och ett kort där det stod att jag skulle få ett paket skickat till mig på posten om ett tag. Vi åt iaf god mat (tog en vårkyckling med cesarsallad, fick in en hel liten kyckling, hahah!), drack gott tee och satt och mös, pratade och skrattade. Hade en jätte bra "uppehålls dag" då det inte är ett avslut för jag vet att jag inte kommer sluta ha kontakt med dem så det blev liksom inte ett hejdå utan mer ett avslut på just praktiken och ett uppehåll från vår kontakt lite då vi inte kommer ses riktigt lika ofta.

Har haft en så jäkla bra tid hos dem, med både tuffa stunder och helt euforiska stunder. Jag har fåt upplevt glädjen och kärleken till kreativiteten och jobbet, men också stressen, påfrestningen och lättnaden av ett jobb är över. Det har varit långa dagar, vissa långtråkiga och oinspirerade och andra så galet jävkla roliga, häligt stressade och kreativa. Jag har utvecklats så sjukt mycket som person, lärt mig massor om mig själv och andra, hittat min säkerhet, kännt mig fri i min kreativitet och fått bekräftelse för mina ambitioner och mitt hårda kämpande. Jag har fått vara en del av hela teamet och har inte bara varit praktikanten utan jag har varit Louisan som assar Mia och som vekligen spelar en roll i gänget, och det har fått mig att inse att man måste ha respekt och vara ödmjuk mot andra själar och hur viktigt det är att man trivs med varandra i ett team. De roligaste stunderna jag haft är när jag har gjort saker tillsammans med Mia, även om det har varit att städa eller gjort frisyrer eller suttit och varit en sovande docka till henne klockan 2 på natten när hon skulle göra en hår jacka. Hon är så jäkla bra och jag är så glad att allt gick som det gick och jag traffade dessa underbara människor. STORT TACK FÖR DET!! Detta är inte slutet utan bara en ny annurlunda början. Massa kärlek till er Mia, Eric och Karro!

behind the stars


Macarones



Gårdagens sysselsättning. Efter en full dag med diplomeringar idag igen, gick jag hem och gav mig på macarons. Det är passionsfrukt, choklar-saltkola, och choklad-laktris smak på dem. Fick bakboken av Rebecca när jag fyllode, och innan har jag inte kunnat baka då syrran är nötalergiker men nu har hon flyttat så då passade jag på. Dessa sötsaker ska doneras till min praktikplats som en avskedningspresent och avskednings fika. Det är nämligen sista praktikdagen. Känns.... vet faktiskt inte hur det känns, jag vet att jag kommer komma tillbaka och ha kontakten så jag är liksom inte sorgsen, känns mer konsigt att man inte kommer vara där så ofta. Får se hur det går. /

day by day




Tog på mig mina bleka vårben och lite pastellfärger idag, njöt av solen så gott jag kunde mellan diplomeringsproven.

feeling the sickness



Nu dumpar jag datorn och mitt kultur och stilhistoria arbete. Det ända jag är kvar är bilder till hälften av arbetet. Det får fort att göra imorgon. Jag har för det första haft en jätte stressig dag med diplomerings prov, sen när jag kom hem kände jag mig lite slut. Nu, ligger jag i sängen och önskar med hela mitt hjärta att jag inte vaknar upp med ännu mer halsont och feber. Känns som det kommer braka ut bara för att jag inte vill det. Men tog mig ansvaret att nu välja vilja ist för att sitta och göra klart bilderna till sent. Ska bädda ner mig till Georgia rule på trean som jag sätt förut, som är VÄLDIGT bra faktiskt, tippsar! Imorgon är det en ny dag med prov, jag ska köra stenhårt och göra det bästa av den pressade situationen.... Jag håller hoppet på -What doesn't kill you makes you stronger!

todays coloring




I'm sinking

Är dränkt just nu, i ett skolarbete från när jag gick i ettan... Har haft två och ett halft år på mig att göra färdigt det, nu sitter jag här 4 dagar innan betygen sätts och är inte klar. Det kliar i kroppen av stress. MÅSTE FOKUSERA!! - är det ända som går igenom huvudet. Det har jag som tur är lyckats gjort också, till nu dvs, för jag behöve få en lite paus, har suttit här i två och en halv timme och skrivit non stop, nu är det bara några många timmar kvar. Ska även skicka in bilder till diplomeringen, och träna inför diplomeringen för den börjar imrgon och håller på i en veck av skoldagar... Vi har dvs prov på ALLT vi har lärt oss i makeup och hår dethär läsåret. Ska köra stenhårt arbete nu så jag kanske kan få unna mig en promminad och rensa tankarna ikväll, måste trottsallt tömma mig från oviktig information och ta fram de viktiga till imorgon. Godnatt/


chill sutarday dinner




Har avnjutit ett jätte god lördags oxfile middag och ska nu mysa ner mig i sängen med frukt till filmen Up in the air. HAr haft en väldigt chillig dag, då jag bara suttit vid datan och fixat med bilder, målat lite och ätit´. Imorgon ska jag göra nytt. Men nu ska jag bara slaaaaapa vidare /

three - new art



Ny teckning

mobilbilder från balen



Fyra mobilbilder från Alex mobil

ett bal minne för livet



<3


right before prom



Baldagen var igår. Det började med att jag åkte till Stockholm och fixade mitt hår hoss Karro på praktisken. Det blev jätte bra och jag var as nöjd. Frisyren passade verkligen klänningen och stilen på den och frisyren var inte särskilt "balig" vilket jag verkligen gillade. Åkte sen hem till Alex i klassen och fixade mig tillsammans med Jessica i klassen och Camilla från parallelklassen. Sminkade mig, fixade Jessicas och Alex hår, vi åt lite små plock och klädde oss i våra fina balklänningar. Sedan tog vi oss till Stadshotellet där balen var och vi tog massa kort. Väl inne på balen tog jag inte med kameran, men det var jätte fint upplagt och jätte bra engagemang av alla. Resen av kvällen åt vi tre rätters, drack vin och shottade, dansade tills min freebra tuttar rasade, skakade rumpor och de med högklackade skot sprang runt barfota i fina klänningar, å till sist dansade vi galet hela kvällen. Höjdpunkten på dansgolvet var när dem spelade Kom igen Lena!!! Hade en galet rolig kväll iaf, tack för det alla kära vänner och även de inte kära vännerna, för den goda stämmningen. /

Karros hemsida - http://www.karolinadanielson.com

jag har en såndär fin vänn



Vackra vänn, inside and out

Favorites

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

En till från balen


Balen nu


Bilar

Sitter i bilen med Linn efter att ha åkt fram och tillbaka till stan två gånger. Man kan nästan ta fingeravtryck av rumpan i sätet! Nu är vi på väg mot vårar mål iaf. Ikväll följer jag nog med till Sara och kollar när Linn gör naglar. Har massa fina bilder på min fina vänn att visa också, men det får bli sen! /


heading off



Mina fina vänn är här just nu. Har precis gjort en "Clean beauty" sminkning på henne till en sak i skolan. Nu åker vi in till stan för att hämta hennes bal klänning och på hemvägen ta ett käk på ikea. Puss

trying on my PROMDRESS



Fick mig ett ryck och prövade min balklänning igen, som förövrig höngt halvt orärd såklart i källaren sen jag köpte den. Jag ser galet mycket fram emot balen och det känns sjukt att det är redan imorgon!! Ska bli underbart att få håret fixat, sminka sig fint och ha fin klänning på sig, vilket sällan händer. Det är verkligen en louise klänning och jag skulle inte byta ut den mot någon annan klänning, eller kankse en typ Alexandrer McQueen klänning men det är ju en helt annan femma. Känner mig verkligen bekväm i den, fast jag i vanliga fall äfta känner mig obekväl i "riktigt fina" klänningar. Dock är denna inte så fin utan mer cool och som ett 20-tals konstverk. Whiii jag är så exalterad. Ska bli så kul att få se alla andra i fina klänningar, specielt mina fina vänner!<3 Tomorrow is my first prom, to be continued.....

Airbrushing



Gårdagens lektion innehöll att vi fick pröva airbrushing, jag spårade lite och kladdade lite bara. Idag hade vi besök av en jätte duktig engelsk makeup artist, Beverly McColgan hette hon och jobbade för märket Airbase. Hon var mest tydligt jätte duktig och hon berättade om airbrushing och gick igeonom lite produkter och visade och berättade saker. VÄLDIGT interesant var de. Själv har jag bara sätt airbrusching som en konstteknik men i UK och USA är det mer vanligt att använda aairbrushing som bas, dvs foudation, även rouge och är man riktig tränad gör man hela makeuper med airbrush. Jag VET att det är något jag vill hålla på med i frammtiden. Kul att skolan fixade detta!

here I go agin



Älskat lövbälte från London. Älskade mammas gammla boots som tyvär har utgångsdagtum då dem bara är limmade ihop för de var trasigt, så de kommer snart gå sönder igen, buhu...  Favorit kavajjacka från Zara. Gjor och konfta "ur garderoben" gammla från gina.

colored crest



Köpte färglada och pastellfärgade toffsar igår, tänkte det kunde vara kul att färgpiffa håret också när man kanske kör en bad hair day knut.

min dag

Blir ett litet "min dag" inlägg. Vaknade med sovmorgon, vilket betyder att jag vaknar av mig själv, inte att jag sover länge för de. Klockan nio var det morgonprommis som gällde med Evelina. Min kurrande mage inspirerade mig till en riktigt god frukost framför nya avsnitt av 90210 och The vampire diaries. Det är ju galet skönt att några av de serierna jag följer har börjat igen efter uppehåll, då får man unna sig lite bra underhållning mitt i skolstressen. Kvällen avgjorde jag med vänner, kebab, tjejfilm och mumma fruktsallad. Imorgon har jag skolarbete att ta igen så nu ska jag vila upp mig! /

Love and Friendship by Emily Bronte

Love is like the wild rose-briar,

Friendship like the holly-tree --

The holly is dark when the rose-briar blooms

But which will bloom most contantly?

The wild-rose briar is sweet in the spring,

Its summer blossoms scent the air;

Yet wait till winter comes again

And who wil call the wild-briar fair?

Then scorn the silly rose-wreath now

And deck thee with the holly's sheen,

That when December blights thy brow

He may still leave thy garland green.



Hade Uppgift i skolan att läsa en engelska dikt och analysera den och prata om den muntligt med läraren. Jag läste denna dikt. Först förstod jag den inte, efter att ha läst den kanske 10 gånger, översätt svårare ord och verkligen analyserat den, så förstod jag den verklgen!! Jag tycker egentligen inte om att läsa dikter för det är så svårt, men efter att min engelska lärare var jätte imponerad och sa att jag tom tillförde analyser till henne som hon aldrig tänkt själv fast hon läst den förut så ska jag nog ge mig på att läsa lite fler dikter. Denna tyckte jag var jätte bra och sa väldigt mycket. Jag fick starka kännslor och tankar på hur man med ord kan beskriva det hon beskrivit i dikten fast med andra ord än hon menat. Djup och Louiseigt. MVG fick jag också. Mitt första i min engelska historia, snacka om att jag blev glad!!


Myser med min lilla krabat

Spenderar en regnig kväll med min kära Linn! Uppmärksamma bilden i bakgrunden av puss bilden, Ystad 2010!<3


Nu trottsar vi



Nu har jag satt på mig regjackan och kepsen för att skydda mig mot regnet och trottsa vädret med Evelina. Ett försök att få bort huvudverken och få lite friskluft! We go girl!!

tricks of the trade


1. Dagens hälsolunch (Stekta grönsaker, stekt ägg, skinka och bacon, soltorkadetomatersmaksatt kvarg) 2. Dagens vardagslyx. Favorit chokladen och en kopp kaffe!!! 3. Dagens pina, religonprovsplugg, ska sitta till på fredag...


Efter en dag av engelska nationella prov med extrem huvudverk åkte jag tidigt hem för att ta det lungt. Köpte med mig favoritchokladen och föreställde migsjälv den godheten, en soffa, och ett gammalt avsnitt av oth. Nu sitter jag här någon timme senare och gör detta! Har också klämt in att laga god lunch och faktiskt plugga lite. Min rast fick på oth avsnittet på tv och efter det kör jag igen. Jag har nämligen prov på fredag och ska kunna allt. två kappitel är det också, både buddism och hinduism... Imorgon är jag dock ledig så om jag inte hinner idag så får jag fortsätta imorgon. Jag hoppas dock på att bli färdig innan så jag kan åka till stockholm och leda studentklänning. Har ingen aning om vad jag är ute efter. Jag och klänning är inte ett, specielt inte fin klänningar så jag blir väldigt kräsen. Kanske hinner jag måla lite på min påbörjade teckning också. Det håller mig lite mer inspirertad, men jag måste erkänna att stressen över att bli färdig dödar min kreativitet och inspiration till att ens börja måla. Men vet att det känns bättre efteråt, när man blir klar och nför göra det man tycker är kul. Inte mycket kvar nu! /

i mina lurar en regning dag som denna




colored box


Denna från Primarket i London, köpt för 70spänn när jag var där med R och L. Det blev min dags färgklick!

so if, then why



Jag vet inte varför. Idag. Fortsätter mot målet, plugg, trotts min trötthet. Sol iaf.

look for what



Är massvis med insprirerad. Har spånat på ide nummer 3 av vattenfärger. Lite annan stil nu men jag pööövar mig fram. Har suttit i solen och pluggat hela dagen, endast av tvång, med tankarna på vad jag vill måla. Det är en dag imorgon också! /


sugen jue

Jag skulle vilja börja blogga igen!!! Solen lyser, jag är motiverad och almänt lycklig så skulle kunna fungera jätte bra. Problemet är att mitt standard objektiv är traasigt och har bara mitt 50 mm som jag inte känner så jätte mycket för när det gäller bilder i vardagslivet. Får se hur det blir... Nu ska jag bara fortsätta avvärka plugg, SNART STUDENTEN!!!!!!!!

two - new art


one - new art


RSS 2.0