quality time

I söndags hade jag mysdag med Linn. Vi åkte på loppis i ca 2.5 timme, åkte och handla för att sedan laga ihop jätte god mat. Blev tre rätters men efterrätten såg inte så god ut så tog ingen bild, dock var den super!! Supermys dag hade jag med älskade vän!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej!
Hittade din blogg via sökningar på google. Det är nämligen så att jag funderar på att söka in till London college of fashion i höst. Vilket program går du? Var det svårt att komma in? Krävs det att man läst Engelska C? Jätte tacksam för svar! Känner mig vilsen haha

Svar: Hej Sofia!!
Jaha, va spännande! Vad ska du söka in till? Jag går Hair and makeup for Fashion, vilket är en två årig diplomutbildning inom hår och makeup för mode. Att det är en diplomutbildning, Fda/fondationdegree som det kallas här, gör att man inte får någon examen eller fullstäning universitetsutbildning. Dock kan man "toppa upp" ett år och få en examen och då är det bara teoretiskt. Det är jätte svårt att svara på om det var svårt att komma in eller inte, det beror ju på hur duktig man är och hur många som söker, men jag skulle inte säga att det är det. Det du behöver är en passion och den ska du visa på ditt individuella sätt så mycket det bara går. Kundskap är inte superviktigt eftersom man är där för att lära sig, men förståelsen för mode och dens innebörd är där emot viktigare. Det handlar inte om att kunna alla senaste kollektioner eller liknande. Mest om vad man har för syn på mode! Nej det krävs inte Engelska C. Däremot måste du göra att IELTS test, vilket är ett engeska test där dem rankar ens kunskap i engelska med siffror. Beroende på vilken kurs du gör behöver du olika höra siffror. Det står på kursiformationen på hemsidan. Jag har aldrig haft mer än godkännt i engelska, tills sista terminen då jag fick vg bara för att jag kämpade så hårt med att bli bättre på det inför skolan. Och jag klarade mig ganska bra. dethär testet skulle jag rekomendera att göra kanske 2-3 månader innan ansökningsdatumet, för att om du inte klarar det så har du en till chans på dig, för sen tar det en månad tills du får resultat. :) Har du mer frågor är det bara att fråga på, hoppas det gav lite svar iaf:)
Louise Linder

2013-04-12 @ 23:06:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0