london life, del 1



London är otroligt! Massor olika stilar, världar, språk, färger, byggnader, liv m.m. Byggnaderna är stört fina. Jag älskar Engelska hus av alla sorter. Det tråkiga är att husen kan se likadana ut på ett östermalmområde som på ett rinkeby område, jätte fina byggnader och former, skillnaden är att på de fina områdena är husen uppröstade, nymålade, har inte skräpiga gator, m.m, och på det inte fina områdena är det tvärt om. Det är så tråkigt när det finns så fina hus men de tar inte vara på dem.

Tågstationen var ascool. Hög, stor och massa detaljer. Kyrkor och bigben m. hus var också otroligt vackra. Dem har sådanna detaljer som är så fashinerande.
Sjukt är alla från början jättesöta ekorrar, men som sedan blir så många så dem blir äckliga. Det var överdrivet många överallt i parker. En hoppade tom upp på emmas ben och börja klättra. Däremot hade dem välrigt många fina fåglar och träd och allt var det var. Det fanns så himmla många miljöer att välja mellan vilket var fantastiskt! Har nog bara sätt en hundra del av allt som finns, men är farshinerad ändå!

Massa mer bilder kommer inom sin tid!!! /

Kommentarer
Postat av: anna

vilket hotell bodde ni i och var låg de? var de bra

2011-10-13 @ 23:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0